hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

WERK VERWERVEN

Het eenvoudige woord ‘solliciteren’ is een verzamelnaam voor een varia aan handelingen. Vandaag de dag omvat dit veel meer activiteiten dan een e-mail met bijgevoegd CV.

De uitvoering is veel omvattender dan vroeger, maar de hoofdregels zijn in de loop der tijd niet veranderd. Solliciteren is presenteren. Presenteren is etaleren. Niet veel anders dan een willekeurig product in de schappen van een supermarket; een tastbaar beeld, voorzien van een etiket met ingredienten. Deze combinatie doet de koper verleiden tot aankoop. Zo geldt dat ook voor u. Geef uzelf een concreet en aantrekkelijk etiket, creëer een herkenbaar (oor-)merk voor een potentiële werkgever.

Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan, maar niet onmogelijk! Zeker niet met deskundige hulp.