hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

EVENT EN MASTERCLASS

 

speciaal event: 10 jarige bestaan. 

21 november 2013 vieren wij het 10-jarig bestaan van JobSearchClub West Brabant. Volg de berichten op facebook en LinkedIn

 

Event / Reünie

JobSearchClub is meer dan een ‘opleidingsinstituut’ of een doorsnee ‘outplacement bureau’. Wij zijn een club, een sociëteit, wij zijn ook een verbindende factor tussen de cliënten onderling. Dat onderscheidt ons juist van alle andere bureau’s.

U loopt een tijdje bij ons rond en met u ook anderen, maar dat houdt op een dag op! Een ieder gaat zijns weegs, terwijl u wellicht intussen – door ons toedoen – met enkelen bevriend geraakt bent. Het einde van uw traject maakt geen eind aan deze contacten; wij zijn immers graag een club, een ‘meeting point’.

Tweemaal per jaar – rond de kortste, rond de langste dag – kunt u elkaar weer ontmoeten op een bijeenkomst voor al onze oude en nieuwe deelnemers, gespreksleiders en overige professionals. Aan deze seminars verbinden wij telkens een thema.

Tot in lengte van dagen zien wij u graag terug op ons summer event en/of winter event.

Masterclass

In onze masterclasses wordt per sessie één specifiek onderwerp uitgediept door een professional, die wij hiervoor inhuren. Dit traject biedt meer verdieping op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.