hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

REGIO WEST-BRABANT

Elly Scheepers is niet alleen geboren en getogen in West-Brabant, zij wordt hier omschreven als ‘een spin in het web’. Van nature is zij geïnteresseerd in mensen en mede daardoor kent zij alles en iedereen in de regio. Scheepers bezoekt en initieert vele zakelijke bijeenkomsten. Zo verbindt zij ‘eenvoudigweg’ veel van haar clienten aan ondernemers uit haar uitgebreide netwerk.

Naast haar success als initiator en eigenaar van JobSearchClub is zij continue doende met (aanpalende) bedrijfsmatige activiteiten. De ontwikkelingen zijn hier op de site niet bij te houden, maar vraagt u haar gerust naar de plannen aangaande de renovatie en herinrichting van de boerderij annex bijgebouwen.

 

Voor een eerste indruk, clickt u op de links van Huis11 en HUIS12