hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

NAZORG

Aan onze werktafel ontmoet u andere mensen, die net als u toewerken naar een werkend bestaan. Maar daarnaast organiseren wij regelmatig bijeenkomsten om plenair ervaringen uit te wisselen – in een hoog tempo. Zo hoort u nog eens wat. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en stimulerend.

 

Bijzondere nazorg in de vorm van een werkplek , vergaderplaats en trainingsruimte bieden wij u graag aan.

Een starter kan in de beginfase van zijn bedrijf wel een steuntje in de rug gebruiken in de zin van feedback over met name Sales en Marketing. Wij bieden deze ondersteuning in de vorm van werkplekken met coaching en of trainingen.

Daarnaast faciliteren wij ondernemers met een ondernemersacademie of een expertise cluster. Gedurende een aantal maanden trek je op met "collega" ondernemers om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren, vergroten of om te vormen.

Zie voor de mogelijkheden huis11.