hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

LINKEDIN SUPERIEUR

Een profiel aanmaken op LinkedIn is één ding; niet al te ingewikkeld. Maar het is ons advies en doel om uzelf goed en vooral professioneel te afficheren binnen dit netwerk.

Wij weten van de hoed en de rand. Wij kennen de kneepjes van het vak. Dat gaat verder dan het aanmaken van een profiel, veel verder! Met onze tips & tricks behaalt u een optimaal rendement uit uw deelname aan LinkedIn en andere sociale media.

Help, mijn Linkedin!

Iedere donderdag (op de even weken) van 13:30 - 15:00 u geeft JobSearchClub een Linkedin-training bij Huis11, Drossaertstraat 11, Oud Gastel.

Deelnamekosten: € 33,-
Meld je vantevoren aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. zodat we de groepen kunnen samenstellen. Of bel Elly Scheepers 0165-514 480.