hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

INDIVIDUEEL OF GROEPSVERBAND

Onze werkwijze: individueel en/of in groepsverband

Individueel

Het gaat om u, het begint met u. U loopt vast in uw huidige baan, u bent ontslagen, uw contract is niet verlengd, uw sollicitaties zijn niet succesvol. Hoe het ook zij: u bent niet gelukkig met de huidige situatie, u zoekt werk of ánder werk. Dat klinkt eenvoudig – als een feit – maar het is een proces, een puzzel met vele stukjes.

In eerste instantie bent u niet vrolijker geworden van deze situatie. Op de een of andere manier bent u ergens te licht bevonden, u bent mogelijk afgerekend op gedrag, kennis of kunde; uw zelfvertrouwen heeft een deuk gekregen. U voelt zich in een benadeelde positie. Het is aan óns om u te helpen van dit standpunt af te stappen.Terugkijken is leerzaam, maar vooruitkijken is ons doel.

Wij zoeken juist naar uw sterke punten, geabstraheerd van uw vorige functie. Waar ligt uw kracht? Wat onderscheidt u van anderen? Wat drijft u, waar wordt u blij van? Ieder mens is anders, ieder mens heeft sterke kanten. Pas als u die in het vizier krijgt, kunt u gericht en zelfverzekerd de boer op; met eer en geweten kunt u uzelf aanbieden, aanprijzen, verkopen. Uw pluspunten kunt u direct of indirect belichten in uw presentatie, te beginnen met uw cv! Dit is geen groepsproces, maar een vraagstuk van persoonlijke analyse en ontwikkeling. Wij besteden daar veel aandacht aan; persoonlijke aandacht.

Groepsverband

U zoekt werk; een baan, een functie, een bron van inkomsten. Met een korte termijn oplossing bent u niet geholpen. JobSearchClub benadrukt een duurzame match tussen uw wensen enerzijds en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt anderzijds. Dat biedt niet alleen inkomsten, maar ook bevrediging.

Welke ingrediënten zijn essentieel voor uw functioneren, voor uw welzijn? Een groot of klein bedrijf, een prettig gebouw, flexibele werktijden, interne opleiding. Een individueel traject maakt de puzzel compleet. De contouren van uw toekomstige baan zijn bepaald, u weet uzelf goed in de markt te zetten, u kunt gericht aan het werk. Solo, maar niet alleen!

Met u zijn er vele andere hoogopgeleide werkzoekenden aangesloten bij JobSearchClub. Bepaalde vraagstukken gelden voor al onze cliënten. Daarom bieden wij ook wisselende en vaste thema bijeenkomsten; een groot onderscheid met alle andere bureau’s in deze branche.

U bent natuurlijk niets verplicht! Maar onze cliënten beschouwen dit aanbod als een welkome aanvulling op de solistische activiteiten.