hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

HBO+ NIVEAU

Welkom: mensen met HBO+ werk- & denkniveau

De aanpak van JobSearchClub is direct, soms confronterend, en daarmee doeltreffend. Dat vereist een hoog werk – en denktempo. Alle (hulp-)middelen en methoden worden u aangeboden, maar uiteindelijk moet u zélf het werk moet doen om werk te vinden. U neemt daarin een eigen verantwoordelijkheid – als hoger opgeleide bent u dit gewend.

Doeltreffend is ook de integrale aanpak. Naast individuele begeleiding, biedt Oud-Gastel u een werkplek; u kunt hier aanschuiven om te werken aan uw opdrachten. U ontmoet anderen, u kunt ervaringen delen, u kunt netwerken. Dit werkt alléén als u aansluiting vindt in achtergrond, drive met een gemeenschappelijke deler: een specifieke benadering van de arbeidsmarkt in het hogere segment.

Kortom: als hoogopgeleide verwacht u van ons een professionele en doelgerichte werkwijze, die aansluit bij uw werk- & denkniveau. Wij verwachten ook iets van u: inzet, actie en – op termijn – zelfredzaamheid.

 

ZZP'ers, zelfstandige professionals kunnen in Oud Gastel ook een werkplek vinden. In ons Huis11 bieden we ruimtes aan om te werken, te ontmoeten, te ontwikkelen, te vergaderen en te netwerken.

Elly Scheepers loopt regelmatig binnen, zodat zij u kan helpen met uw vragen.