hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

FILOSOFIE

JOB: meer dan een dagbesteding
Werk is één van de drie pijlers voor uw welzijn, uw geluk, uw humeur én dat van uw omgeving. Eigenlijk is het een ieder aan te raden om zo nu en dan te sparren, zelfs al is er geen specifiek ‘probleem’. Maar vooral als u bent vastgelopen in uw sollicitaties, is het verre van luxe om naar raad te vragen.

SEARCH: werken aan het vinden van werk
Wellicht bent u in een benarde positie geraakt, wellicht bent u sowieso ‘geraakt’ door de gang van zaken. U dreigt werkloos te raken of u bent ontslagen. Hoe het ook zij; u moet de bakens verzetten en de vraag is: hoe?
Solliciteren is een kunst en vergt een strategie; natuurlijk is een goed en wervend CV onontbeerlijk, natuurlijk wordt u getraind in een goede presentatie tijdens een interview. Maar de eerste vraag is: weet u wat u zoekt? En weet u waarom? Waar bent u tegen aan gelopen en waarom? Dit behoeft een nuchtere analyse in de ‘vrije ruimte’ – niet gehinderd door goedbedoelde adviezen van vrienden en familie, niet gehinderd door uw werkzaamheden in het verleden.

Even pas op de plaats om te zoeken wat u zoekt – om vervolgens gericht en succesvol te kunnen vinden wat u zoekt, binnen of buiten uw huidige werkomgeving.

CLUB: U bent niet de enige
Wat maakt de JobSearchClub zo uniek en succesvol? Er zijn meer bedrijven, die outplacement, coaching en re-integratie trajecten aanbieden, ook in de regio van West-Brabant. Alleen al daaruit kunt u afleiden dat er dichtbij veel ‘lotgenoten’ zijn. U bent niet de enige en zéker niet eenzaam en alleen, als het aan Elly Scheepers ligt. JobSearchClub werkt vanuit een uniek en ongeëvenaard concept – ook landelijk gezien. U krijgt individuele zorg en aandacht in één-op-één gesprekken, maar daar blijft het niet bij:

JobSearchClub biedt ontplooiing in breder verband met trainingen, masterclasses, practische begeleiding richting zelfstandig ondernemerschap etc.

Daarnaast bent u óók buiten afspraken welkom op de boerderij; het kan heel inspirerend werken om niet anoniem thuis, maar in een professionele omgeving bijvoorbeeld aan uw CV te werken. Ook in deze zin is JobSearchClub meer een trainingscentrum, een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, een huis met het warme gevoel van een club.

Neemt u het woord ‘club’ niet te letterlijk; de JobSearchClub biedt vele extra’s en opties, maar zeker geen verplichtingen.

 

Zie ook Huis11 en HUIS12