hbo-niveau particulier-of-in-opdracht nazorg rust-en-ruimte individueel-of-groepsverband linkedin-superieur regio-west-brabant personal-branden netwerken 10-weekse werk-verwerven afscheid-van-oude-situatie video-cv vacature-analyse linkedin event-en-masterclass wervend-schrijven succesverhaal-in-20-woorden begeleiden-naar-ander-werk voorbereiden-sollicitatie-en-cv coachen-en-trainen

COACHEN EN TRAINEN

Linkedin-training

Ben jij al een lange tijd thuis, is uw CV is aan revisie toe, heb je nog geen LinkedIn-profiel en ben je het sollciteren een beetje verleerd?
Job Search Club geeft in de zomermaanden trainingen op uw CV, LinkedIn-profiel en sollicitatievaardigheden.
Ben jij een hoogopgeleide schoolverlater of 50+ manager die (3 jaar) in de ww zit, neem dan contact op met Elly Scheepers.
In trainingen van maximaal 8 personen breng ik de meest recente kennis van het CV, LinkedIn-profiel bij en trainen we sollicitatievaardigheden.
Doel van de training is: Aan de slag met het juiste CV, LinkedIn-profiel en sollicitatievaardigheden.
De training wordt gegeven op iedere donderdag (op de even weken) in Huis11, Drossaertstraat 11, Oud Gastel.
De training kost € 33,- excl. BTW.
Voor meer informatie en inschrijven mail je naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Reguliere coachings- en trainingstrajecten

U hoeft zich niet persé te bevinden in een benarde positie om met ons te werken aan uw beroepsmatige of persoonlijke ontwikkeling. Ook of juist in de ‘fortuinlijke’ positie van onbedreigde baan, dienen zich vragen aan over de inrichting van uw verdere carriere. In coachings- en trainingstrajecten wordt u individueel begeleid bij het nemen van beslissingen, U vindt een klankbord, een spiegel, inspiratie en (opleidings-) adviezen gericht op zowel heden als toekomst. Ook kunt u bij ons terecht voor begeleiding van één specifiek vraagstuk, bijvoorbeeld een moeizame relatie met uw leidinggevende.

Afhankelijk van de items, die u opbrengt, huren wij externe, onafhankelijke deskundigen in, met wie wij op reguliere basis samenwerken.

Kijk op TimeOutGo voor meer details.